Denis Glavan podnio ostavku na mjesto predsjednika KK Alkar!

Na službenoj facebook stranici Košarkaškog kluba Alkar dana 5. srpnja 2019. objavljena je informacija kako je Denis Glavan podnio ostavku na mjesto predsjednika KK Alkar. Ostavku prenosimo u cijelosti:

‘Dragi ljubitelji Alkara i sinjskog sporta, nakon gotovo dvije godine provedene na poziciji predsjednika KK Alkar, ovim putem Vas izvješćujem da podnosim neopozivu ostavku na tu časnu dužnost. Zbog aktualne političke situacije u našem Gradu, nisam više u mogućnosti donijeti dodanu vrijednost našem Alkaru koja bi mu osigurala financijsku stabilnost u budućnosti, a pogotovo u nadolazećoj vrlo zahtjevnoj sezoni koja donosi 50 posto više utakmica u odnosu na proteklu. Stoga sam mišljenja da je u ovom trenutku najbolje za Alkara da se povučem i da mu ne budem teret.

Ovim putem bi se zahvalio svima s kojima sam surađivao u proteklom razdoblju, upravi, svim trenerima koji su vodili, kako prvu ekipu, tako i mlađe uzraste, sponzorima, medijima, navijačima, a posebno igračima koji su uvijek davali sve od sebe. Najviše hvala mojoj obitelji koja je imala razumijevanja i strpljenja.

Također bi se zahvalio čelnim ljudima HKS-a s kojim sam imao korektan odnos i koji su uvijek imali razumijevanja za tekuće probleme Alkara.

U razdoblju dok sam bio predsjednik , sa najmanjim proračunom u ligi, Alkar je, u dva navrata, uspio ostvariti temeljni cilj ostanka u HT premijerligi, uz veliki doprinos domaćih igrača. Također me veseli da je postignut napredak u radu s mlađim uzrasnim kategorijama, gdje smo uz suradnju sa školom košarke Alkar ostvarili uspjeh plasmanom četiriju selekcija na poluzavršnicama i završnicama PH. Po prvi put je Alkar bio organizator poluzavršnice PH za juniore, a nakon dugo vremena je oformljena i ekipa Alkar II što je sve skupa služilo razvoju mladih talentiranih sinjskih igrača. Pokušao sam, također, uvesti reda u naplatu ulaznica u čemu sam uspio manjim dijelom. I dalje smatram da je jedini ispravni put da svi gledatelji kupe ulaznicu za utakmice Alkara i da mu tim činom pomognu.

Posljedni potez uprave je bilo dovođenje dokazano uspješnog trenera g. Damira Milačića s kojim, na moju veliku žalost, neću moći nastaviti suradnju. Nadam se da će novi čelnik kluba, zajedno s njim, nastaviti graditi momčad za sezonu koja nam je pred vratima, te nas iznova, sve skupa, subotama uveseljavati na sinjskom i ostalim hrvatskim parketima.

Ovime moja ljubav prema Alkaru ne prestaje, ostajem i dalje njegov vatreni navijač.

Mi smo Sinjani, Alkar je naš!’

S poštovanjem!

Denis Glavan