Sinjske mažoretkinje briljirale u Kaštelima

Još jedno uspješno natjecanje je iza Sinjskih mažoretkinja. Ovoga puta bilo je to 10. Regionalno prvenstvo Dalmacije u mažoret plesu koje je u subptu, 29. lipnja održano u Kaštel Starom, a na kojem je nastupilo 450 mažoretkinja iz 9 dalmatinskih mažoret klubova Blata, Cavtata,Kaštela, Korčule, Sinja, Segeta, Solina, Splita i Vela Luke.

Sinjske mažoretkinje opet su briljirale i osvojile 5 zlatnih, 5 srebrenih i 2 brončane medalje, te tako na najbolji način završile ovu plesnu sezonu.

‘Ovim putem zahvaljujemo se trenericama Vesni Samardžić, Jeleni Talaji na uloženom radu i trudu u pripremi naših mažoretkinja za ovo natjecanje, našim seniorkama Petri, Ivani, Dini, Borni, Luci i veteranki Jopi na pomoći oko pripreme malih mažoretkinja za nastupe, te svim obiteljima naših mažoretkinja na podršci kroz cijelu sezonu, jedno veliko BRAVO za sve, a ponajviše za naše mažoretkinje koje su unatoč velikim vrućinama odradile svoje nastupe na najvišem nivou što se i vidi po rezultatima, a na kraju jedna velika zahvala i Kaštelanskim mažoretkinjama na izvrsnoj organizaciji’, poručuju Sinjske mažoretkinje.

Za Sinjske mažoretkinje ovaj tjedan je bio jako aktivan, uz regionalno natjecanje imali su i nastupe u Glavicama na proslavi Sv Ivana, u Kaštelima za Dan državnosti, u Sinju na smotri dječjeg folklora, u Ljubuškom gdje su juniorke i seniorke sudjelovale kao gosti plesnog kluba Paganini i sve prisutne oduševile svojim nastupima, a u četvrtak 27.06 na košarkaškom igralištu održana je i Završna produkcija za sezonu 2018/2019. gdje su nastupale sve dobne skupine sinjskih mažoretkinja od najmlađih mini mažoretkinja do najstarijih seniorka, koje su mnogobrojnoj publici pokazale što su sve uz pomoć svojih trenera stvarale kroz ovu sezonu. Na kraju večeri svim mažoretkinjama uručene su diplome za kraj sezone, a posebno su nagrađene maturantice i studentice za kraj školovanja i dugogodišnje članstvo u udruzi nakon čega je uslijedio prigodni domjenak za sve mažoretkinje i sve prisutne.