Rezultati 2. kola Prvenstva Brnaza

Odigrana su dva kola jubilarnog desetog Prvenstva Brnaza. Ovaj vikend neke je stvari razriješio, neke malo manje iskristalizirao dok su još uvijek skoro sve opcije otvorene.

Jedina ekipa koja je suvereno, kroz skupinu A, došla do željene destinacije je ekipa Klarića, koja je preokretom protiv ekipe Livadara osigurala mjesto među 4 najbolje ekipe turnira. Druga utakmica skupine A između Vučkovića i ekipe Ispod Strane bila je prava šahovska partija koja je na kraju završila bez golova i podjelom bodova.

U skupini B Šabići su sa dvije fenomenalne nogometne predstave osigurali nastup u polufinalu. U drugom kolu pregazili su ekipu Mandaca. Nakon prošlotjednog poraza ekipa Do Bure trijumfom protiv Vukasovića ovog vikenda potpuno si je otvorila vrata polufinala.  U zadnjem kolu o prolazu odlučuju u izravnom okršaju s ekipom Mandaca kojima samo pobjeda osigurava prolaz. Nažalost prošlogodišnji finalisti Vukasovići ove godine su bez bodova i sada im ostaje da se u zadnjem kolu časno i hrabro oproste od turnira.

Idući vikend donosi nam rasplet neizvjesne bitke za ulazak u polufinale.

Rezultati 2. kola

Subota – 08. lipnja

17 : 15 (skupina A) Ispod strane -Vučkovići 0:0

18 : 30 (skupina B)Mandaci – Šabići 0:6

Nedjelja – 09. lipnja

17 : 15 (skupina A) Livadari – Klarići 1:3

18 : 30 (skupina B) Vukasovići – Do bure 0:6